نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا یارانه محصولات لبنی حذف خواهد شد؟ | خداحافظی با شیر پاکتی ۱۸ هزار تومانی

  • کد خبر: ۲۹۱۲۹۶
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
آیا یارانه محصولات لبنی حذف خواهد شد؟ | خداحافظی با شیر پاکتی ۱۸ هزار تومانی
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع لبنی خراسان رضوی گفت: با افزایش ۲۰ درصدی شیر خام، محصولات لبنی ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت محصولات لبنی با افزایش قیمت شیر خام از ۱۵ هزار تومان فعلی به ۱۸ هزار تومان که معادل ۲۰ درصد است، ۱۴ درصد افزایش خواهد یافت.

براساس گفته کارشناسان سرانه مصرف انواع فرآورده‌های لبنی ۶۵ کیلوگرم در سال و شیر ۹۵ کیلوگرم است که مصرف شیر بر اساس شاخص توسعه‌یافتگی ۱۶۵ کیلوگرم است.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع لبنی خراسان رضوی درگفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره افزایش قیمت شیر خام و به تبع آن افزایش قیمت محصولات لبنی تصریح کرد: با توجه به افزایش شیر خام تاکنون ابلاغیه‌ای برای افزایش قیمت محصولات لبنی صورت نگرفته است. با افزایش ۲۰ درصدی شیر خام، قطعا محصولات لبنی ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.



مهدی هدایت‌نیا تاکید کرد: امسال کارخانجات لبنی در کنار افزایش قیمت شیر خام افزایش قیمت محصولات پتروشیمی، افزایش قیمت برق، حمل و نقل و حقوق پرسنل هم داشتند، اما با توجه به این رشد ۳۰ درصدی قیمت ها، مسلما بر میزان فروش ما هم تاثیر می‌گذارد و با کاهش تقاضا مواجه خواهیم بود.

وی با اشاره به وضعیت تقاضا محصولات لبنی استان گفت: محصولات لبنی ما بخشی از آن در داخل استان، بخشی از آن به خارج استان و کشور صادر می‌شود. به طوریکه ۹۰ درصد پنیر پیتزا کشور از استان خراسان رضوی تامین می‌شود وحتی ما روزانه صادرات این محصول به بازار‌های خارجی هم داریم. برای این محصول در استان روزانه ۱۵۰۰ تن شیر تبدیل به پنیر پیتزا می‌شود و با توجه به بازاری که دارد نصف شیر استان به تولید این محصول اختصاص یافته است

به گفته دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع لبنی خراسان رضوی، اگر نگاهی به بازار تقاضا محصولات لبنی داشته باشیم نمی‌توان عنوان کرد افزایش تقاضا داریم و حتی با افزایش قیمتی که در پیش داریم، کاهش تقاضا را خواهیم داشت. سرانه مصرف ما در میانگین ده ساله از ۱۱۰ کیلو به ۵۵ کیلو رسیده است؛ که قطعا این روند کاهشی ادامه خواهد داشت.

وی درباره واردات شیر به استان برای تولید محصولات لبنی تاکید کرد: خوشبختانه استان در این خصوص خودکفاست و واردت شیرخام به استان بسیار ناچیز است. اگر چه که واردات خامه به استان را داریم، اما واردات شیر به استان را نداریم.

هدایت‌نیا با بیان اینکه منتظر اعلام قیمت جدید شیر  به کارخانجات هستیم  در پاسخ به این که قیمت محصولات یارانه ای برخی افقلام لبنی به چه شکل خواهد بود یادآور شد: یک سری محصولات که قیمت دستوری داشت و به دست مصرف کننده می‌رسید امسال قرار است حذف شود و عملا قیمت یارانه‌ای در محصولات لبنی نخواهیم داشت. منتظریم در ابلاغیه جدید دولت این موضوع را ببنیم. مسلما قیمت‌های دستوری برای کارخانجات لبنی هزینه‌ای دارد چرا که دولت حمایتی بری این دسته محصولات لبنی یارانه‌ای ندارد؛ و به احتمال زیاد شیر پاکتی ۱۸ هزار تومانی یارانه‌ای را دیگر نخواهیم داشت. در هر صورت باید منتظر ابلاغیه از سوی دولت باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->